Privacy Policy
Box Surprises zorgt ervoor dat je gegevens beschermd zijn wanneer je een bestelling plaatst op deze website. In deze privacy verklaring staat beschreven hoe jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en beschermd. Dit privacy beleid is voor het laatst aangepast op 19 september 2019. Dit beleid is enkel van toepassing op de diensten van Box Surprises. Door gebruik te maken van deze webshop geef je aan dit beleid te accepteren.

We respecteren de privacy van al onze webshop gebruikers. Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld enkel door de betrokken werknemers.


Welke persoonsgegevens worden door Box Surprises verzameld?
Wij verzamelen de persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst of contact met onze klantenservice opneemt. Zoals bijvoorbeeld jouw contactgegevens, deze gegevens hebben we nodig om jou tot dienst te zijn. Het gaat hierbij om NAW-gegevens, e-mailadressen en telefoonnummers.

Hoe gebruikt Box Surprises jouw persoonsgegevens?

We kunnen jouw persoonsgegevens gebruiken om:
* Jouw bestellingen via onze webshop te verwerken (bijvoorbeeld verzending)
* Contact op te nemen over jouw bestelling
* Jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over nieuwe en/of gewijzigde diensten
* De systemen waarmee de diensten worden geleverd te testen en te verbeteren
* Misbruik en oneigenlijk gebruik van onze diensten te voorkomen

We slaan jouw gegevens niet langer op dan nodig is voor het uitvoeren van onze diensten of zolang als we bij de wet verplicht zijn (7 jaar voor ordergegevens in onze boekhouding). Daarna worden jouw persoonlijke gegevens verwijderd.

Wat zijn jouw rechten?

Je hebt op elk moment het recht om informatie op te vragen over de gegevens die we voor je bewaren. Mochten de gegevens onjuist, incompleet of niet van toepassing zijn, kan je ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen de gegevens niet verwijderen in geval van een wettelijke vastgestelde opslagverplichting, zoals regels met betrekking tot de boekhouding of wanneer er andere wettige redenen zijn om dergelijke gegevens te bewaren. Je vindt hieronder onze contactgegevens om contact met Box Surprises op te nemen.

Autoriteit Persoonsgegevens 
Mocht je vragen of klachten hebben kan je altijd contact met ons opnemen via onze verschillende kanalen. Onderaan deze verklaring vind je onze gegevens terug.

Wie heeft toegang tot / verwerkt tot jouw gegevens?

Jouw persoonsgegevens worden door werknemers binnen Box Surprises verwerkt (voor onderverwerking en klantcontact). We zullen jouw gegevens nooit doorsturen/verkopen/ruilen aan/met derden voor marketingdoeleinden buiten Box Surprises. Gegevens die worden doorgestuurd aan derde partijen worden alleen gebruikt om de hierboven genoemde diensten te leveren; aan onze verzendpartij in verband met verzending van uw order, voor uitvoeren van betalingen en aan CCV voor het verwerken van de gegevens omtrent de webshop.  Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt door CCV Shop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om het gebruik van onze website te monitoren.

Hoe beschermen we jouw persoonsgegevens?
We hebben zowel technische als organisatorische maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies, manipulatie, onbevoegde toegang, etc. We verbeteren onze veiligheidsmaatregelen continu in geval van technologische vooruitgang en ontwikkelingen. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Cookies
Box Surprises gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Een cookie is een klein tekstbestand dat op jouw computer of mobiele toestel wordt opgeslagen en dat bij volgende bezoeken aan de website wordt opgehaald.  Box Surprises maakt gebruik van cookies om jouw bezoek aan onze website prettiger en makkelijker te maken. We gebruiken cookies niet om persoonlijke gegevens op te slaan of om informatie door te geven aan derden.
Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kan je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Cookies zijn eenvoudig via jouw browser van jouw computer of mobiele toestel te verwijderen. Je kan ervoor kiezen om cookies uit te schakelen / niet te accepteren.

Cookies van derde partijen
We maken gebruik van cookies van derde partijen om statistieken te verzamelen voor analysetools als Google Analytics. Het gaat hier om zowel permanente als tijdelijke cookies. De permanente cookies van derden worden maximaal 24 maanden op jouw computer of mobiele toestel opgeslagen.

Beheerder van de persoonsgegevens
Box Surprises
Bilthoven - Nederland

[email protected]
BTW nummer: NL230110502B01
KvK 75095300